Novinky za poslední týden

19.03.2012 16:08

Tak co se za tu dobu událo.....
 

6.3. 2012

Dne 6.3. 2012 jsme měli malý koncert v Trhových Svinech. Akce byla úžasná, lidí přišlo sice méně než jsme čekali, ale ti co přišli si užili pořádnej PUNK! Těmto lidem děkujeme za krásnou akci, vše proběhlo v klidu bez rvaček či malých šarvátek - bylo skvělé pro vás hrát lidi! Na to, že jsme hráli...

11.3. 2012

Na náš profil jsme umístili jednu skladbu z naší zkušebny s názvem: Čtyři v PUNKU! - Totální Nasazení - zkušebna live

Píseň složila punk - rocková skupina Totální Nasazení ze Slaného, mi ji jen přehráli v našem stylu a našimi nástroji a umístili ji sem, protože si tu lidé stěžovali že nám zde chybí společné nahrávky. Tak tady jsou!

11.3. 2012 Složena skladba "No tak to dávej", kterou složili Tomáš Jimmy Dokulil a Jarda Kalich Kališnikov a kterou můžete vidět na našich webových stránkách v kolonce Zpěvník

14.3. 2012

Na profil byla vložena nahrávka bez-nazvu - příspěvek , kterou složil Jimmy včera večer. VAROVÁNÍ: Dejte si tuto ukázku dost nahlas, neboť byla nahrána Jimmyho kytarou bez všech efektů a neni moc dobře slyšet.

Akce v Týně nad Vltavou nedopadla podle našeho očekávání jako akce v Trhových Svinech. Na akci se sešel docela slušný počet lidí, jenom počasí nám zkazilo naši dobrou náladu a prudký déšt zmáčel naše oblečení.Ale hráli jsme a to bylo pro nás to hlavní!

17.3. 2012

Kapela  z osobních důvodů zrušila veřejné vystoupení v KD Houba - omlouváme se všem lidem, kteří se chtěli přijet na nás podívat.